Deze website maakt gebruikt van cookies. Daarnaast worden uw persoonlijke (naw)gegevens opgeslagen om uw aangekochte kerstboom te kunnen leveren.

Uw duurzame kerstboom terug naar het bos

INLEVEREN
Inleveren op woensdag 6 en donderdag 7 januari, van 09.00 tot 14.00 uur

ADRES
Hoek De Ruijterlaan 24a / Piet Heinlaan 54
BUSSUM

CONTACTPERSOON
Regina Berends 06-11956214

E-MAIL
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OVER DE BROEDPLAATS
Broedplaats Gooise Meren / AltijdWerkplaats streeft naar werk - áltijd voor iedereen. Ieders unieke bijdrage wordt vooral duurzaam, groen en sociaal ingezet waarbij speciale aandacht uitgaat naar het stimuleren van de biodiversiteit. De producten, diensten en projecten zijn ecologisch verantwoord en voor de toekomst houdbaar. Ze werken vanuit hun hart en dóén vooral.

WEBSITE
https://www.broedplaatsgooisemeren.nl/altijdwerkplaats

FACEBOOK
https://www.facebook.com/altijdwerkplaats

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/altijdwerkplaats/

Direct meenemen?

Met het oog op duurzaamheid zal het aantal bevoorradingsmomenten gelimiteerd zijn. Let u daarom alstublieft op vanaf welk moment u uw bestelde boom kunt afhalen. Het is helaas niet mogelijk om ter plaatse een boom te bestellen en een boom direct mee te nemen.

Bezorg- en ophaalservice

Bent u niet in staat om de kerstboom zelf op te halen? Geen probleem, U kunt dan gebruik maken van onze bezorg- en ophaalservice. Voor €10,00 brengen wij uw kerstboom. Voor €15,00 brengen & halen we hem ook weer op. Alleen beschikbaar in Bussum en datum en tijdstip in overleg.

Aanvragen

 

Spandoek Broedplaats Bussum 1

Spandoek Broedplaats Bussum 2