Deze website maakt gebruikt van cookies. Daarnaast worden uw persoonlijke (naw)gegevens opgeslagen om uw aangekochte kerstboom te kunnen leveren.

Uw duurzame kerstboom terug naar het bos

INLEVEREN
Inleveren op maandag 4, woensdag 6 en vrijdag 8 januari, van 09.00 tot 12.00 uur

ADRES
Amersfoortsestraatweg 117
1251 AV Laren

CONTACTPERSOON
Regina Berends 06-11956214

E-MAIL
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OVER DE GROENE AFSLAG / ALTIJDWERKPLAATS
De Groene Afslag is een multifunctionele ontmoetingsplek, waar het enthousiasme voor een duurzame toekomst centraal staat. Op hetzelfde terrein opereert de AltijdWerkplaats als een sociale en groene publieke werkplaats waar je inspiratie opdoet door het (laten) maken van (ge-upcyclede) producten voor jezelf of voor een ander. De AltijdWerkplaats streeft naar werk - áltijd voor iedereen. Ieders unieke bijdrage wordt vooral duurzaam, groen en sociaal ingezet waarbij speciale aandacht uitgaat naar het stimuleren van de biodiversiteit. De producten, diensten en projecten zijn ecologisch verantwoord en voor de toekomst houdbaar. Ze werken vanuit hun hart en dóén vooral.

WEBSITE
http://www.degroeneafslag.nl

FACEBOOK
https://www.facebook.com/altijdwerkplaats

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/altijdwerkplaats/

Direct meenemen?

Met het oog op duurzaamheid zal het aantal bevoorradingsmomenten gelimiteerd zijn. Let u daarom alstublieft op vanaf welk moment u uw bestelde boom kunt afhalen. Het is helaas niet mogelijk om ter plaatse een boom te bestellen en een boom direct mee te nemen.

Bezorg- en ophaalservice

Bent u niet in staat om de kerstboom zelf op te halen? Geen probleem, U kunt dan gebruik maken van onze bezorg- en ophaalservice. Voor €10,00 brengen wij uw kerstboom. Voor €15,00 brengen & halen we hem ook weer op. Alleen beschikbaar in Laren en datum en tijdstip in overleg.

Aanvragen

 

Spandoek Groene Afslag 1

Spandoek Groene Afslag 2

DeGroeneAfslag

LOGODGA 07