Deze website maakt gebruikt van cookies. Daarnaast worden uw persoonlijke (naw)gegevens opgeslagen om uw aangekochte kerstboom te kunnen leveren.

Uw duurzame kerstboom terug naar het bos

INLEVEREN

In verband met COVID-19 en aangescherpte maatregelen en in het belang van ieders veiligheid is besloten om met tijdslots te werken om zo bezoekersaantallen te kunnen spreiden; wij willen wij u vragen om -zover het kan en uw agenda het toelaat- u aan onderstaande tijdslots te houden. Probeer ook als het lukt om de zondag te mijden. Mocht het echt niet lukken, dan bent u uiteraard ook op een ander moment welkom.

Maandag 4 januari tot en met vrijdag 8 januari, volgens onderstaande tijdslots:
Van 09.00 tot 12.00 uur: Achternamen, beginnend met A t/m H;
Van 12.00 tot 14.00 uur: Achternamen, beginnend met I t/m P;
Van 14.00 tot 17.00 uur: Achternamen, beginnend met Q t/m Z;

Zondag 10 januari, volgens onderstaande tijdslots:
Van 12.00 tot 13.00 uur: Achternamen, beginnend met A t/m E;
Van 13.00 tot 14.00 uur: Achternamen, beginnend met F t/m I;
Van 14.00 tot 15.00 uur: Achternamen, beginnend met J t/m N;
Van 15.00 tot 16.00 uur: Achternamen, beginnend met O t/m S; 
Van 16.00 tot 17.00 uur: Achternamen, beginnend met T t/m Z; 

ADRES
Kanaalweg 30
3526 KM Utrecht

CONTACTPERSOON
Annemieke Leeuwangh (06-4110 5247)

E-MAIL
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OVER KANAAL30 EN CAFÉ KEET
Kanaal30 is samen met café Keet een creatieve broedplaats en inspirerende ontmoetingsplek. Zij zijn gevestigd in de toekomstige woonwijk Merwede, een proeftuin voor gezond stedelijk leven waar duurzaamheid, creativiteit en innovatie hoog op de agenda staan.

IN VERBAND MET CORONA
Uiteraard staat de gezondheid van bezoekers en medewerkers voorop. Het ophalen en inleveren van de kerstbomen vindt buiten plaats, Kanaal30 beschikt over zeer ruime buitenruimte en parkeergelegenheid op eigen terrein!

Bij het afhalen en inleveren worden uiteraard de geldende richtlijnen voor corona (COVID-19) gehanteerd, zoals bepaald door de Overheid en het RIVM. Kijk op de website voor meer informatie (https://www.cafekeet.nl/#corona en https://kanaal30.com/coronaproof/).

WEBSITE

www.kanaal30.com
www.cafekeet.nl

Direct meenemen?

Met het oog op duurzaamheid zal het aantal bevoorradingsmomenten gelimiteerd zijn. Let u daarom alstublieft op vanaf welk moment u uw bestelde boom kunt afhalen. Het is helaas niet mogelijk om ter plaatse een boom te bestellen en een boom direct mee te nemen.

Extra feestelijk!

Op zondag 13 december kunt u de kerstboom afhalen in extra feestelijke sfeer met warme chocomel. Uiteraard worden hierbij de richtlijnen voor corona (COVID-19) van de Overheid en het RIVM gehanteerd!

Spandoek Kanaal30

 Kanaal30 5 web

 

Kanaal30 3web

Kanaal30 4web

U sponsort bovendien

Met elke kerstboom die bij de locatie Kanaal30 besteld wordt, sponsort u culturele activiteiten voor de buurt, zoals jeugdtheater en/of muziekvoorstellingen (Stichting Kunst- en Cultuurkanaal30). Zie ook https://kanaal30.com/art-culture/ en  https://jeugdtheateraanhetkanaal.nl/