Deze website maakt gebruikt van cookies. Daarnaast worden uw persoonlijke (naw)gegevens opgeslagen om uw aangekochte kerstboom te kunnen leveren.

Uw duurzame kerstboom terug naar het bos

In verband met de lockdown

Omdat naar verwachting de kinderboerderijen de deuren moeten sluiten, is het goed om te weten dat de uitgifte van Duurzame Kerstbomen gewoon doorgaat. De uitgifte wordt namelijk aangeboden als pickup service. Tijdens openingstijden kunt u zich melden bij het toegangshek, waarna iemand u uw boom zal overhandigen. Zo kunt u de komende feestdagen tóch genieten van uw Duurzame Kerstboom!

INLEVEREN
Inleveren van dinsdag 5 januari tot en met zondag 10 januari, gedurende openingstijden.
Aan het hek hangt een bordje met een telefoonnummer. Graag dit telefoonnummer bellen als u met uw Duurzame Kerstboom bij het hek staat.

OPENINGSTIJDEN
Van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur

ADRES
Kroostweg 7
3704 EA Zeist

CONTACTPERSOON
Milou Verhey en René Janssen

E-MAIL
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OVER KINDERBOERDERIJ DE BRINK
Kinderboerderij de Brink is gelegen in Zeist. Het is met ruim 80.000 bezoekers per jaar en twee hectare land een van de grotere kinderboerderijen in Nederland. Je vindt hier niet alleen dieren van bijzondere rassen, er zijn ook speeltoestellen voor de kinderen en picknicktafels waar men kan genieten van de bedrijvigheid op de kinderboerderij.

HUISREGELS EN CORONA
Op de kinderboerderij gelden de RIVM maatregelen. Bij de ingang hangt een overzicht met deze maatregelen en overige huisregels. Wij vinden het belangrijk dat ioedere bezoeker kennis neemt van deze regels voordat ze het terrein betreden.

WEBSITE
https://www.kinderboerderijdebrink.nl

Direct meenemen?

Met het oog op duurzaamheid zal het aantal bevoorradingsmomenten gelimiteerd zijn. Let u daarom alstublieft op vanaf welk moment u uw bestelde boom kunt afhalen. Het is helaas niet mogelijk om ter plaatse een boom te bestellen en een boom direct mee te nemen.

 

De Brink 2

De Brink 1

Logo De Brink