Deze website maakt gebruikt van cookies. Daarnaast worden uw persoonlijke (naw)gegevens opgeslagen om uw aangekochte kerstboom te kunnen leveren.

Uw duurzame kerstboom terug naar het bos

In verband met de lockdown

Omdat naar verwachting de kinderboerderijen de deuren moeten sluiten, is het goed om te weten dat de uitgifte van Duurzame Kerstbomen gewoon doorgaat. De uitgifte wordt namelijk aangeboden als pickup service. Tijdens openingstijden kunt u zich melden bij het toegangshek, waarna iemand u uw boom zal overhandigen. Zo kunt u de komende feestdagen tóch genieten van uw Duurzame Kerstboom!

INLEVEREN
Inleveren van dinsdag 5 januari tot en met zondag 10 januari, gedurende openingstijden.
Aan het hek hangt een bordje met een telefoonnummer. Graag dit telefoonnummer bellen als u met uw Duurzame Kerstboom bij het hek staat.

OPENINGSTIJDEN
Van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur, zaterdag en zondag van 15.00 tot 16.00 uur

ADRES
Boterbloem 3 (ingang Hoendersteeg)
3972 SB Driebergen-Rijsenburg

CONTACTPERSOON
Samyre Wieles

E-MAIL
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OVER KINDERBOERDERIJ 'T WOELIGE NEST
't Woelige Nest is misschien wel de gezelligste kinderboerderij in de regio! Een gezellige ontmoetingsplaats voor jong en oud. Naast veel dieren beschikt de kinderboerderij ook over een mooie speeltuin en veel buitenspeelgoed. Aai de dieren, speel lekker buiten, doe mee met onze leuke activiteiten of vier je feestje bij ons.

WEBSITE
https://www.kinderboerderij-driebergen.nl/

Direct meenemen?

Met het oog op duurzaamheid zal het aantal bevoorradingsmomenten gelimiteerd zijn. Let u daarom alstublieft op vanaf welk moment u uw bestelde boom kunt afhalen. Het is helaas niet mogelijk om ter plaatse een boom te bestellen en een boom direct mee te nemen.

 

Varkentje Bert of Ernie 1

Spandoek Woelige Nest

Woelige Nest